Inschrijving Bizzkidz Educatieve Simulaties gestart!

De inschrijving van de Bizzkidz Educatieve Simulaties voor VO en MBO is van start gegaan!

In de simulaties vormen drie á vier leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische omgeving moeten zij elke ronde via het internet beslissingen nemen over het eigen bedrijf en de concurrentie te slim af zijn. De afgelopen jaren hebben meer dan 24.000 scholieren van ruim 450 scholen in Nederland en Vlaanderen de simulaties gebruikt als aanvullende opdracht, geïntegreerde proef of in de vrije ruimte. Er zijn twee manieren waarop u de simulaties kunt inzetten:

  1. Bizzkidz Management Competitie
    Landelijke competitie van januari t/m maart. Winnaars worden op de finaledag gekroond als managers van het jaar en ontvangen prachtige prijzen! Surf naar: www.bizzkidz.nl
  2. Bizzgames
    Met de flexibel inzetbare Bizzgames kunt u een eigen schoolcompetitie opzetten met maximaal 8 ronden. U bepaalt zelf wanneer de simulatie wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Surf naar: www.bizzgames.nl.

De simulaties komen inclusief docentenhandleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria en leerlingenwerkboek. Bovendien is er een gratis helpdesk voor zowel docenten als leerlingen. U kunt zich nu inschrijven voor deelname op www.bizzkidz.nl of www.bizzgames.nl.

Surf voor meer informatie naar op www.bizzkidz.nl of www.bizzgames.nl. U kunt ook contact opnemen met Joost Schouten van BitPress Educatie via j.schouten@bitpress.nl of +31 20-7702265.

P.S. Is dit bericht ook interessant voor uw collega’s? Stuur het dan gerust naar uw vakgenoten!

BitPress Educatie
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan