Design Thinking Lab : Aalst challenge project

Inhoud en aanpak

KEUZEVAK - 3ECTS OF NAVORMING

Bekijk je maatschappelijke problemen graag vanuit een andere bril? Benieuwd naar hoe het is om samen te werken met enthousiastelingen uit andere disciplines? In het Design Thinking Lab is dit allemaal mogelijk.

Je werkt mee aan challenges voor de stad van de toekomst en werkt eigenzinnige oplossingen uit met de hulp van experten. Design Thinking Methode is uiterst geschikt voor het oplossen van complexe problemen, door creativiteit en doorzettingsvermogen. Dit keuzevak verrijkt zowel je netwerk als je denkvermogen.

Doelgroep

Iedere enthousiasteling kan dit keuzevak volgen: zowel studenten (op te nemen in hun curriculum) als afgestudeerden (via navorming). Dit unieke keuzevak staat garant voor 3 studiepunten in jouw curriculum of ontvangst van een creditbewijs.

Zin om aan de slag te gaan in dit denk- en doelab? Mail naar info@broeikas.be voor 23 september en verwacht je aan een broeiend semester. 

Meer info op www.broeikas.be/labs

Broeikas
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
hbo5 alle
lerarenopleiding alle
hogeschool alle
universiteit alle
privésector alle
 vak niet vakgebonden
Info
Soort Nascholing of activiteit
Publicatie19-06-2019
Nummer 93751
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
burgerzinchallengecreatief denkendesign denkendesign thinkingexpertisecentruminterdisciplinairkeuzevaklabmaatschapelijke problemenmultidisciplinairnavormingprojectreële problemensamenwerkenstudiepunten