Educam partner

Educam partner

Educam is het kennis- en opleidingscentrum van de autosector en aanverwante sectoren: garage, carrosserie, metaalhandel (zoals fiets, bromfiets en motorfiets) en terugwinning van metalen.

Wij wijzen de weg
We maken er een erezaak van om zoveel mogelijk kennis en kunde te vergaren in alle domeinen die relevant zijn voor onze werkgevers, (toekomstige) werknemers en partners. Die knowhow vertalen we naar een toegankelijk en relevant aanbod van opleidingen, diensten, certificeringen en sectorale ondersteuning. Zo dragen we met passie en deskundigheid bij aan de ontwikkeling van alle beroepen in onze sectoren. Toekomstgericht, vol vertrouwen én met oog voor resultaten.

Onderwijs, een prioriteit
Om goed gekwalificeerde werknemers in onze sectoren te laten instromen, ondersteunt Educam de scholen die studierichtingen in het autotechnisch onderwijs inrichten. Dit gaat van de eerste graad STEM tot de derde graad secundair onderwijs en ook het hoger onderwijs. We trachten op dit platform te bundelen wat ons aanbod is, maar aarzel niet om ons bij vragen ons te contacteren (lvandenhoeck@educam.be).

 

Leermiddelen (7)

Bekijk alle

Favorietenmappen (3)